Tālrunis:     +371 24241328

Iepakojumu izgatavošana un iepakojuma ražošana

Iepakojumu izgatavošana un iepakojuma ražošana

Mūsdienās katram produktam vai precei ir nepieciešams iepakojums. Kādēļ tas ieņem svarīgu lomu pārdošanā? Uz iepakojuma var uzrakstīt tos vārdus un uzlikt tās bildes, kas pamato produkta vajadzību. Iepakojumu izgatavošana un iepakojuma ražošana mūsdienās ir ļoti ērts un vienkāršs process. Esam radījuši ļoti eksluzīvus, nestandarta iepakojumus  un ekonomiskus iepakojumus, tādiem zīmoliem kā Latvijas balzāms, Laima, Lāči, Stoli, Stenders, Panowiz u.c.

Kādi ir iepakojuma veidi?

Pēc mūsu datu analīzes un ieteikumiem no klientiem, tad iepakojuma veidam jābūt  produktam atbilstošam. Piemēram, ja pats produkts maksā pāris desmitus centu, tad likt iepakojumā, kas maksā vairākus EUR nav prāta darbs. Tieši tā pat ar produktu, kura vērtība ir vairāki desmiti vai pat simti EUR, ielikt lētā iepakojumā. Cilvēkam radīsies neizpratne un vilšanās par saņemto preci. 

Šeit vari smelties idejas no bezmaksas dizainiem un maketiem www.canva.com

Uzzvani mūsu pārdošanas ekspertam, lai vienotos par konsultāciju vai cenu piedāvājumu. Mēs veiksim auditu BEZMAKSAS Jūsu esošajam iepakojumam! Ir taču labi samazināt izmaksas līdz pat 40% un pelnīt vairāk, vai ne? Tādēļ rīkojies tagad un negaidi labākus laikus!

Kādus papildus drukas pakalpojumus izmanto mūsu klienti?

Mūsu klienti izmanto skrejlapas, bukletus, grāmatas, katalogus u.c. pārdošanas instrumentus. Mēs rūpējamies, lai Jūs pelnītu vairāk ar mūsu drukas materiāliem!

Vēlies citu daudzumu vai specifikāciju? Spied pogu Uzzināt drukas cenas! Aizpildi pamata informāciju vai arī rīkojies vieglāk – uzzvani mums +371 24241328, cenas@akcijasdruka.lv

Līdzīgi raksti