Tālrunis:     +371 24241328

Etiķešu druka un izgatavošana

Etiķešu druka un izgatavošana

Cenu piedāvājumā etiķetēm ietilpst 5×10 cm, krāsains no vienas puses, balta līmplēve 70gr, 200gab.   Etiķešu druka un izgatavošana sākot no 1 gab. Etiķešu drukāšana un printēšana Rīgā ar piegādi visā Baltijā. Izdevīgas etiķešu cenas!

Kādas ir etiķešu cenas?

Etiķešu cena ir atkarīga no vairākiem mainīgajiem faktoriem. Piemēram,etiķešu ražošana var būt uz dažādiem materiāliem, caurspīdīga līmplēve, balta līmplēve, etiķešu papīrs, līmpapīrs. Katram materiālam un vietai ir sava dabiskā noturība. Cenas etiķetēm ietekmē arī izmēri un formas veids. Etiķešu izmaksas sākas no paris centiem par vienu gabalu, līdz vairākiem desmiti centu.

Etiķetes stiprinājumi ir atkarīgi no virsmas uz kuras tiek likta etiķete. Piemēram, etiķetes noņemšana no stikla ir viegla ar white spirt, acitonu vai līdzīgu noņemšanas šķīdinātāju.

Vēlies nodrukāt etiķetes?

Jums jāpievieno PDF formāta datorfails un jāatsūta uz cenas@akcijasdruka.lv.  Mēs nodrukāsim Jūsu reklāmas produktus!

Jautā mūsu pārdošanas ekspertam, ja vēlies izmantot šo Akcijas drukas piedāvājumu! Mūsu klienti izmanto arī vizītkartes, skrejlapas, bukletus un citus reklāmas materiālus.

Vēlies citu daudzumu vai specifikāciju? Spied pogu Uzzināt drukas cenas! Aizpildi pamata informāciju vai arī rīkojies vieglāk – uzzvani mums +371 2424132, cenas@akcijasdruka.lv

Līdzīgi raksti