Tālrunis:     +371 24241328

Vizītkartes druka un vizītkaršu izgatavošana

Vizītkartes druka un vizītkaršu izgatavošana

Vizītkartes ir neatņemama sastāvdaļa pārdošanas veicināšanai. Kādēļ tāds apgalvojums? Mirklī, kad mēs dodamies pie klienta, sākumā rodas priekštats par cilvēku, kompāniju un produktu. Šis brīdis ir ļoti svarīgs, lai klients uzticētos Tev kā personībai. Kāds rodas priekštats, ja cilvēks nav sagatavojies savai prezentācijai un nav vizītkartes? Paviršība! Vizītkartes druka un vizītkaršu izgatavošana aizņem vienu līdz divām darba dienām. Jūs varat paspēt tās saražot! 

Kādus drukas darbu ražo PRINT SALE?

Mēs esam ražojuši un izgatavojuši dažāda dizaina, formas un veida vizītkartes! Jāņem vērā dažas praktiskas lietas. Kādi ir vizītkaršu turētāji, jo no tā būs atkarīga forma un izmērs. Aplūko dažādus vizītkaršu paraugus, lai vari pieņemt lēmumu par izdevīgāko druku. Apjomos līdz 10-20 vizītkaršu komplekti izdevīgi ir drukāt tieši ar digitālo druku, jo pašizmaksa par vienu

Kā var nodrukāt savas vizītkartes? 

Sākumā izveido savu vizītkartes dizainu. Varam arī ieteikt dažus bezmaksas risinājumsu, kur var veidot maketu, piemēram, canva.com. Svarīgi tikai pēc tam šo failu saglabāt PDF formātā ar crop mark., portāls to piedāva bezmaksas dizainiem. Nākošais solis Jums jāpievieno PDF formāta datorfails un jāatsūta uz cenas@akcijascenas.lv . 

Parasti klienti papildus vizītkaršu drukai izvēlas skrejlapas, cenu lapas, bukletus un plakātus, lai prezentētu citiem savu ideju.

Bemaksas idejas un dizainus vari aplūkot mājas lapā www.canva.com

Piedāvājam arī mūsu Klientu izvēles Nr. 1, lai Jums būtu skaidrs un saprotams, kas ir izdevīgi! Ērti iepērcies mūsu interneta vidē, lai iegūtu sev vēlamo laiku citām dzīves prioritātēm. Drukā pie mums!

#akcijasdruka

Spied pogu Uzzināt drukas cenas! Aizpildi pamata informāciju vai arī rīkojies vieglāk – uzzvani mums +371 24241328, cenas@akcijasdruka.lv

Līdzīgi raksti